În preocuparea permanentă de a forma tineri antreprenori, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează, în perioada 21-25 iulie 2014, ,,Școala antreprenorială de vară”.
Cursul se adresează atât elevilor care doresc să devenă antreprenori, cât şi celor care încă nu ştiu dacă sunt pasionaţi de acest domeniu.

Tematica abordată va fi variată şi va viza dobândirea unor cunoştinţe esenţiale pentru un potenţial întreprinzător, prezentate într-un limbaj accesibil, într-un stil interactiv şi cu multe exemplificări şi exerciţii practice.
Elevii vor afla despre calităţile şi motivaţia unui întreprinzător de succes, miturile legate de antreprenoriat și totodată vor învăţa din experienţa unor antreprenori de succes, a căror prioritate a fost întotdeauna rezultatul obţinut şi orientarea spre client.

Participanţii vor fi capabili la sfârşitul cursului să formuleze o viziune, misiune şi strategie a afacerii pe care şi-o doresc, să facă o analiză SWOT, să alcătuiască un mix de marketing , să aibă noţiuni contabile şi financiare, să ştie cum pot să îşi planifice şi să îşi conducă afacerea şi oamenii aflaţi în subordine şi, nu în ultimul rând, să îşi îmbunătăţească modul în care comunică, un element esenţial în obţinerea succesului în orice domeniu.
Informatii suplimentare si inscrieri se pot face la d-na ing.Carmen Mitran-consultant formare al CCI Brașov.

Împarte cu prietenii tăi: