Excelenţa sa Hyo-Sung Park s-a întâlnit cu viceprimarii Braşovului, Adina Durbacă şi Adrian Atomei, în timpul primei sale vizite oficiale la poalele Tâmpei.

Excelenţa sa Hyo-Sung Park, ambasadorul Republicii Coreea la Bucureşti, a precizat că şi-a dorit să viziteze Braşovul din momentul numirii sale în funcţie, pentru că este un oraş faimos pentru frumuseţe, putere economică, moştenire culturală şi istorică, dar şi pentru oamenii săi harnici şi serioşi.

În contextul în care tot mai mulţi cetăţeni sud-coreeni vizitează România şi cu siguranţă ajung şi în zona Braşovului, Excelenţa Sa a solicitat oficialilor Primăriei un mod de comunicare mai facil între ambasadă şi autorităţile din Braşov, pentru a-i putea ajuta în cazul în care întâmpină vreo problemă sau au nevoie de unele informaţii.

Viceprimarul Braşovului, Adrian Atomei, a fost foarte receptiv la propunerea ambasadorului fiind de părere că ar fi o idee bună crearea unui parteneriat între ambasada Coreei şi municipalitate pentru crearea unei linii telefonice dedicate nu numai cetăţenilor coreeni, ci şi celorlalţi turişti străini din Braşov, care ar putea afla aceste informaţii.

Excelenţa sa Hyo-Sung Park s-a arătat interesat mai ales de o colaborare la nivel cultural şi turistic între Braşov şi Coreea de Sud, şi că îşi doreşte „să revină la Braşov cât mai mult posibil şi să trăiască experienţa culturală a acestui oraş extraordinar”.

Împarte cu prietenii tăi: