Până duminică, pe scena festivalului va urca şi consulul Germaniei la Sibiu, Judith Urban, care va găti o salată de cartofi a la Pfaltz.
Bucătăriile vor fi deschise zilnic, între orele 10-23.00 şi vor fi amenajate peste 1.000 de locuri pentru cei dornici să încerce preparatele. Vor fi organizate mai multe concursuri pentru public: curăţarea unui măr astfel încât să rezulte cea mai lungă fâşie de coajă, curăţarea unor legume în cel mai scurt timp şi recunoaşterea celor mai multe ingrediente dintr-un anumit preparat.

În Piaţa Mare va fi construit şi un bar, unde se vor prepara cocktailuri ale celor mai cunoscute plaje din lume. Fiecare seară se va încheia cu concerte susţinute de muzicieni români şi străini.
Festivalul de la Sibiu este organizat de Asociaţia de Bun Gust şi este cofinanţat de Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Sibiu.

Împarte cu prietenii tăi: