Judeţul Botoşani va primi o noua tranşă de bani la rectificarea bugetară din septembrie pentru lucrări de investiţii în infrastructura locală. Anunţul a fost făcut la Botoşani de vicepremierul Liviu Dragnea, care însă nu a precizat suma.

În această tranşă, guvernul a alocat 1,2 milioane de lei pentru o serie de investiţii pentru care au fost semnate contractele de finanţare. În proiect se regăsesc drumuri dar şi 15 cămine culturale, dintre care pentru 8 se va semna contratul de execuţie, celelalte fiind în faza de finalizare a documentaţiei.

De asemenea, pentru municipiul Botoşani s-a semnat cofinanţarea pentru un proiect de reabilitare şi modernizare a punctelor termice, în valoare de 200.000 de lei.

„Pentru Programul National de Dezvoltare Locala, noi îndreptam o nedreptate. Din păcate, zeci de localităţi din judeţul Botoşani au fost tratate incorect şi au fost stopate de a avea acces la dezvoltare. Este important ca sumele să fie cheltuite, vreau să grabiţi companiile care lucrează să lucreze în condiţii de eficienţă maximă pentru ca banii sa fie cheltuiţi” – a declarat vicepremierul Liviu Dragne.

Împarte cu prietenii tăi: