Data şi ora: 20 august 2015 – 31 august 2015, festival

Unde: Casa de Cultură a Studenţilor

Categoria:

Două festivaluri la care tinerii îşi vor exprima creativitatea prin teatru, fotografie şi grafică vor avea loc la Timişoara, în perioada 20 – 31 august 2015. Este vorba despre a XVII-a ediţie a Festivalului Național de Teatru pentru Adolescenți T4T și a IX-a ediţie a Festivalului Național de Arte Vizuale ManyFest.

Manifestările vor reuni 200 de participanți care vor fi implicați în ateliere, expoziții, spectacole și alte activități. Tema din acest an este „Simbioza”.

După deschiderea festivă, care va avea loc în 20 august, ora 20.00, pe scena în aer liber amplasată în curtea Colegiului Național Bănățean, participanții vor avea trei zile de ateliere cu specific teatral (regie, improvizație, Commedia dell’arte, dramaturgie, circ, coregrafie), respectiv din zona artelor vizuale (fotografie, grafică, scurtmetraj), sub conducerea unor profesioniști în domeniu, dintre care unii s-au afirmat în edițiile anterioare în calitate de participanți.

La final, în cadrul festivității de premiere din 30 august, ora 19.00, vor fi oferite premii T4T și premii ManyFest. Marele trofeu va fi acordat echipei care a colaborat pentru realizarea unui produs cultural complex, vizând îmbinarea tuturor acestor arte.

Pe tot parcursul manifestărilor vor avea loc și alte activități de socializare a participanților și vor fi prezentate publicului spectacole invitate.

Programul spectacolelor invitate:

Joi, 20 august

ora 20.00 : Ceremonia de deschidere a Festivalului T4T și ManyFest
ora 21.00: „Ferma Animalelor” , spectacol al Auăleu Teatru, Timișoara

Sâmbătă, 22 august

ora 19.30: Hotel PM, spectacol al Teatrului German Timișoaraâ

Duminică, 23 august

ora 19.00: „Amintiri din epoca de școală” de Mihaela Michailov, Asociația ADO, București

Luni, 24 august

ora 21.00: “First Date”, de Conrad Mericoffer, București

Miercuri, 26 august

ora 20.00 : One man show cu Ștefan Huluba

Joi, 27 august

ora 20.00: „Killed by friendly fire: a never ending story”, o producţie independentă în partenariat cu Facultatea de Teatru şi Televiziune, UBB Cluj și Asociaţia Persona

Sâmbătă, 29 august

–  spectacolele trupelor participante

Duminică, 30 august

ora 19.00: Ceremonia de închidere și premierea din cadrul Festivalului T4T și ManyFest
ora 21.00: “Circus Mundi”, spectacol al Auăleu Teatru, Timișoara

Intrarea este liberă la toate spectacolele, cu excepția spectacolului „Hotel PM” care, din rațiuni de spațiu (sala Teatrului German), e destinat doar participanților în cele două festivaluri.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolele e vor desfășura pe scena Casei de Cultură a Studenților.

Evenimentul este organizat de Asociația AT4T în parteneriat cu Administrația Fondului Cultural Național, Primăria Timișoara, Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiş.

Alte detalii pe: http://at4t.org/

Împarte cu prietenii tăi: