09. Ilinca si Alex Florea la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaIn emisiunea „De 10xRomania„, turul tarii prezentat de Ioana Brusten, in aceasta saptamana de la Bucuresti FM, i-a avut invitati pe castigatorii Selectiei Nationale Eurovision 2017, Ilinca si Alex Florea.

Cei doi artisti au participat in cursa spre Kiev cu piesa „Yode It”, compusa de catre Mihai Alexandru si Alexa Niculae.05. Ilinca si Alex Florea la Bucuresti FM - Foto. Alexandru Dolea

Piesa a primit 3745 de voturi din partea publicului, seara trecuta in Finala Nationala
Eurovision, transmisa de TVR.
02. Ilinca si Alex Florea la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaIlinca si Alex au marturisit in premiera faptul ca inca mai au nevoie de 2-3 zile pana realizeaza ca vor reprezenta Romania. „Este prima data cand am intrat intr-o finala de un asa nivel si am si castigat”, marturiseste Alex.

04. Ilinca si Alex Florea la Bucuresti FM - Foto. Alexandru Dolea

„Avem o echipa foarte mare in spate, cu siguranta, toti vor veni cu noi si ne vor sustine. Eu o sa imi iau si familia daca este posibil”, spune Ilinca.

Cei doi artisti sunt obisnuiti cu lumina reflectoarelor. In 2014, Ilinca Bacila a uimit juratii de la “Vocea Romaniei” prin talentul sau de a face yodeling iar Alex Florea este solist vocal si actor din Constanta 08. Ilinca si Alex Florea la Bucuresti FM - Foto. Alexandru Doleacare si-a demonstrat versatilitatea in participarile la X Factor 2014 si la Vocea Romaniei 2015.

 

Vezi intregul interviu realizat de Razvan Petre si Ioana Brusten 🙂

Credit Foto: Alexandru Dolea

 

Împarte cu prietenii tăi: