Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până în jurul orei 16:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se vor efectua lucrări de reparaţii (plombare) între kilometrii 20 şi 36, pe banda numărul unu, în ambele sensuri.

Până în jurul orei 14:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Sebeş – Deva, se execută lucrări de reparaţii la kilometrul 359 (pe tronsonul Simeria – Şoimuş), pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua. În condiţii similare se circulă şi în sens invers, între kilometrii 353 şi 368.

Până în jurul orei 18:00, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti se execută lucrări de reparaţii (plombare) între kilometrii 30 şi 23, iar pe sensul de mers către Piteşti se înlocuieşte glisiera mediană de protecţie între kilometrii 20 şi 36. În zonele de lucru, autovehiculele vor fi redirecţionate de pe o bandă pe alta.

Până în jurul orei 11:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara – Lugoj, se execută lucrări de reparaţii la kilometrul 476+500 de metri, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda a doua.

Împarte cu prietenii tăi: