Poliţistii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat şi predat autorităților competente un bărbat care a solicitat eliberarea unui aviz pentru pescuit în zona de frontieră și care, în urma verificărilor, s-a stabilit că era dat în urmărire generală, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Cel reţinut fusese condamnat la un an, 9 luni şi 10 zile de închisoare pentru apartenență la un grup infracţional, specializat în fraude imobiliare, care acţiona pe raza municipiului Galaţi.

Săptămâna trecută, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi s-a prezentat cetăţeanul român Mircea Z., în vârstă de 67 de ani, pentru a solicita eliberarea unui aviz necesar pentru desfăşurarea activităţii de pescuit recreativ-sportiv în apele de frontieră, se arată într-un comunicat de presă al IGPF.

Pe timpul derulării verificărilor specifice în vederea eliberării documentului în cauză, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Ca urmare a celor constatate, au fost dispuse măsuri în vederea depistării și reținerii celui în cauză, acesta fiind identificat în zona trecere bac a municipiului Galaţi, de un poliţist de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi și, ulterior, a fost predată lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al I.P.J. Galaţi, mai arată sursa citată.

Împarte cu prietenii tăi: