Femeia a căzut ieri, de pe Podul Westminster în râul Tamisa, după ce atacatorul a intrat cu masina în multime. Nu se stie deocamdată dacă femeia a fost împinsă de masina condusă de atacator sau dacă s-a aruncat singură pentru a se salva. Femeia are multiple fracturi si leziuni, iar plamânii îi sunt menținuți în funcțiune cu ajutorul aparatelor. Celălalt român, un bărbat, care a fost rănit ușor în urma incidentului, a fost externat. Cei doi se aflau în vacanță.

Cel mai recent bilant arată că cinci persoane, printre care si un politist au murit si alte 40 au fost rănite în atacul de la Londra din fata parlamentului britanic. Printre persoanele ucise se află și atacatorul, care, potrivit autorităților, ar fi acționat de unul singur.

„Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord menține permanent legătura atât cu familia persoanei aflate în stare gravă, cât și cu cetățeanul român care a fost externat. Misiunea diplomatică continuă monitorizarea cazului, menținând legătura cu unitatea medicală, familia persoanei rănite, precum și cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări”, se arată în comunicatul de presă.

Împarte cu prietenii tăi: