Deşi au jucat în zece oameni mai mult de jumâtate din repriza a doua, oltenii reuşesc să termine cele 90 de minute regulamentare la egalitate 0-0.
Echipa lui Gigi Mulţescu a fost cea care a avut cele mai mari ocazii de gol, atât în cele 90 de minute cât şi în prelungirile care au urmat. Craiova putea câştiga şi în 10 jucători, dar intervenţiile lui Cerniauskas au transformat înfrângerea lui Dinamo într-una să-i zicem ,,decentă”.
Toate cele trei decizii importante luate de arbitrul întâlnirii Ovidiu Haţeganu în repriza a doua, neacordarea unui penalty, eliminarea lui Băluţă pentru al doilea galben şi acordarea doar unu cartonaş galben şi nu roşu lui Măzărache, care faultase din postura de ultim apărător, au fost de partea echipei din Ştefan cel Mare.
Până la urmă s-a făcut dreptate, iar CSU Craiova se califică în semifinalele Cupei României după prelungiri în urma penalty-urilor de departajare cu scorul de 6-5.
Iată cum s-au derulat loviturile de la 11 metri, după cele două reprize de prelungiri:

Sergiu Hanca transformă prima lovitură de departajare 1-0,
Gustavo transformă şi el, iar Patrick Petre ratează.
Briceag, Bancu şi Busuladzic înscriu şi este 3-2 pentru Craiova.
Nistor transformă, Screciu trimite telefonat, iar Cerniauskas apără. Calancea şi Daniel Popa înscriu şi scorul devine 5-5
Andrei Ivan transformă penalty-ul decisiv pentru Craiova şi oltenii se califică în semifinalele Cupei României.

Împarte cu prietenii tăi: