Circulația a fost reluată pe DN68A în jurul orei 21.30.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (21:00), în judeţul Timiş, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN68A Săcămaş – Margina, în zona Coşava.

Începând cu ora 21:15, circulaţia se va relua pe ambele benzi.

Amintim că, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi două autotrenuri, traficul rutier a fost întrerupt în ambele sensuri. Conform primelor cercetări, autoturismul a acroşat un autotren în timp ce îl depăşea, după care a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un alt autotren.

Se estimează că circulaţia va fi reluată alternativ în jurul orei 21:30. Până atunci, către Arad se poate circula pe DN7 Săcămaş  – Arad, iar către Deva pe ruta Lugoj – Caransebeş – Haţeg (DN6 – DN68).

————

Un tragic accident s-a produs în această seară pe drumul naţional care leagă Lugoj de Deva. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost grav rănită după ce maşina în care se aflau s-a izbit puternic de un TIR. Accidentul s-a produs între localitătile Coşava şi Margina. Victimele au rămas încarcerate, în urma producerii accidentului.  Echipele de intervenție le-au scos cu greu din fiarele contorsionate. Persoana rănită a fost transportată la spitalul din Lugoj. La faţa locului au intervenit patru echipaje de la ISU Banat, ambulanţe şi poliţişti.

sursa foto:opiniatimisoarei.ro

Împarte cu prietenii tăi: