Orașul Novi Sad concentrează, până vineri, atenţia tuturor celor care derulează o afacere legată de agricultură. La Novi Sad se desfășoară despre a 84-a ediţie a Târgului Agricol Internaţional, la care îşi prezintă produsele şi serviciile 1500 de expozanţi din peste 60 de ţări.

Directorul general al Târgului Agricol Internațional de la Novi Sad, Slobodan Cvetković, consideră că expoziția reprezintă cel mai important eveniment de business agricol din Balcani.

“Târgul are mai multe secțiuni, care îi asigură succesul. Spre exemplu, într-un spațiu de peste 22.000 mp sunt expuse peste 100 de branduri de utilaje agricole. De asemenea, cea mai importantă expoziție de animale din Serbia, cu peste 1.500 de capete este găzduită de târgul nostru. Anul acesta am acordat o atenție deosebită și conceptului de calitate în agricultură”, declara Slobodan Cvetković.

De la servicii conexe agriculturii – ambalaje, accesorii, piese de schimb și chiar bătrânul fier de coasă – până la utilaje de ultimă generație, Târgul de la Novi Sad are de toate. La această ofertă contribuie și șapte firme românești.

Numărul vizitatorilor este foarte mare, astfel că doar duminică s-au vândut peste 30.000 de bilete, în condițiile în care intrarea reprezintă echivalentul în dinari a cinci euro.

Ascultați reportajul în format audio realizat de Remus Nistoran:

 

Împarte cu prietenii tăi: