Britanicul Ben Southall a stabilit un nou record pentru palmaresul său, pedalând pe bicicletă 100 de ture, respectiv peste 260 km în cea mai mare cetate din România şi din Centrul şi Sud-Estul Europei, Cetatea Alba Carolina.

6 Ben Southall

La cel de-al 55-lea tur, pasionatul de călătorii, aventuri, dar şi recorduri, Ben Southall, a oprit pentru 25 de secunde pentru a face în exclusivitate o scurtă declaraţie postului Radio România Cluj:

Este o ocazie perfectă ţinând cont de aniversarea celor 100 de ani de la unificarea României să vin aici şi să fac 100 de ture pe bicicletă în jurul cetăţii, să aud ceva la fel de faimos ca Cetatea Alba Carolina.

Ben Southall, a ajuns faimos în lume după ce a câștigat, în urmă cu opt ani, competiția Cel mai bun job din lume și a ajuns să promoveze insulele din Marea Barieră de Corali din Australia. De atunci, călătoreşte în întreaga lume, ca jurnalist de turism, blogger, organizator de expediții neconvenționale.

Primăria Municipiului Alba Iulia organizează Conferința Job Hapiness, susținută de renumitul blogger de turism Ben Southall. Evenimentul va avea loc marți, 30 mai 2017, între orele 16,00-18,00, în Amfiteatrul A9, de la Universitatea 1 Decembrie 1918.

 

Cezar Firu – Radio Cluj

Împarte cu prietenii tăi: