Cie-Remue-Menage-franta-incursiune-in-abis-22-1024x683 (1)Geschwister-Weisheit-Germania-intoarcere-in-timp...pe-sarma-10-1024x683Iubirea se transmite prin spectacole de circ la Sibiu. FITS 2017 oferă publicului său o serie de evenimente impresionante, pe toată durata festivalului.

70.000 de oameni au arătat Sibiului că respiră festiv în primele trei zile ale Festivalului Internațional de Teatru. Cel mai mare festival din lume a reușit să culeagă câte puțin din fiecare artă, cu expoziții, muzică, teatru și spectacole de circ. Acestea din urmă au impresionat publicul în mod special, prin excentricitatea artiștilor și numerele care mai de care mai interesante și riscante.

Oamenii sunt cu adevărat încântați de amploarea festivalului, care este tot mai complex cu fiecare ediție. Ei spun că încearcă să prindă câte puțin din toate.

Este ceva cu totul special. Sunt încântată de tot ce văd în fiecare an, iar anul acesta parcă a fost chiar cel mai frumos festival din câte am văzut.

E impresionant ce se întâmplă cu Sibiul în timpul festivalului. Nu am ratat nicio seară până acum.

În timpul zilei nu prea apuc să merg, dar profit de timpul liber și încerc să ies cât mai mult la festival și să văd câte puțin din fiecare.

În ceea ce privește spațiile de desfășurare, locurile la terase și prețurile din timpul festivalului, vizitatorii sunt înțelegători și spun că e o normalitate.

Nu mi se pare că sunt mai mari prețurile. În ceea ce privește locurile la terase, adevărul e că dacă ajungi mai pe seară în centru e posibil să stai în picioare.

În fiecare seară am ieșit până acum și nu simt că aș avea o gaură mai mare în buzunar. La terase mergem din timp ca să prindem loc. E normal să fie mai plin în centru, având în vedere faptul că aici au loc evenimentele stradale.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se va încheia duminică seara.

Împarte cu prietenii tăi: