Două zile cu vin exclusiv din podgoriile locale, mâncare potrivită cu vinul, muzică bună şi o atmosferă pe măsură!

Toate aceste se întâmplă sâmbătă şi duminică la Satu Mare, la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Vinului Sătmărean. Organizat de Consiliul Judeţean în colaborare cu Asociaţia Viticultorilor, evenimentul se desfăşoară în Piaţa 25 Octombrie, sâmbătă, 17 iunie – de la ora 15:00, iar duminică, 18 iunie, de la ora 17:00.

Festivalul Vinului Sătmărean se află la cea de-a cincea ediţie, dar în acest an organizatorii l-au gândit altfel faţă de ediţiile anterioare. Pasiunea viticultorilor pentru această îndeletnicire, pentru soiurile şi sortimentele de viţă nobilă din judeţ, vor fi împărtăşite în cadrul prezentărilor care vor avea loc în cele două zile. Nagy Szabolcs, din cadrul Consiliului Judeţean Satu Mare ne oferă detalii:

Anul acesta ne axăm pe ideea că sătmărenii trebuie să cunoască vinurile din judeţul nostru. Cu sprijinul Asociaţiei Viticulturilor, în fiecare din cele două zile vor fi organizate prezentări ale vinurilor din cele mai reprezentative zone ale judeţului Satu Mare. (Nagy Szabolcs)

Împarte cu prietenii tăi: