În cadrul premierii câștigătorilor Festivalului pentru copii și adolescenți” Glasuri cristaline”, ed. I, Craiova, 2017, Președintele juriului, compozitorul Cristian Alivej, a acordat trei Premii speciale constând în participarea gratuită (cazare, masă, taxa concurs) a copiilor care s-au remarcat prin interpretare și prezență scenică. În urma evoluției din cadrul festivalului și a vizionării video, copiii desemnați de domnul Cristian Alivej sunt : Maria Manda, Georgiana Andreea Stancu și Maria Teodora Amzolini. Domnul Cristian Alivej a fost mandatat de către Directorul Festivalului Internațional ”SHINING STAR”, domnul Tolga Gurdil, să acorde aceste premii importante. Reputatul compozitor Cristian Alivej este vicepreședinte al World Association of Festivals and Artists WAFA, asociatie internațională cu sediul la Malta.

”Am convingerea că vor reprezenta România și orașul natal Craiova cu cinste” – a declarat C. Alivej.

Cine merge 3 (1)

Cine merge 3 (2)

Cine merge la Istambul1 (1)

 

 

 

 

 

 

Secțiunea cu cei mai mulți concurenți la toate categoriile de vârstă a fost secțiunea ”Folclor”, dovedindu-se încă o dată că tradițiile sunt prețuite de toate generațiile.

Istoria  festivalului în imagini

Juriul mai emoționat decât copii. Maria Manda

Să argumentăm notarea, să nu se supere concurenții!

 

Toți copiii așteaăta premii

 

 

 

La premii se stă la coadă

 

 

 

 

Trofeu

Trofeu 2

 

 

 

 

Cine a rămas fără premiu

Georgiana a primit. Eu nu - întreabă o voce cristalină

 

 

 

 

A consemnat Gabriela Rusu-Păsărin, realizator în Grupul Operativ al Departamentului Studiourilor Regionale, Societatea Română de Radiodifuziune

 

 

 

 

Împarte cu prietenii tăi: