Consiliul Local Timişoara a făcut primul pas pentru construirea unei săli polivalente din bani de la bugetul local.

Primarul Nicolae Robu a propus alocarea unei sume de 400.000 de lei pentru studuo de fezabilitate ca urmare a unei declaraţii a ministerului Sportului care a omis Timişoara de pe lista oraşelor în care se construiesc săli polivalente. Consilierul independent Adrian Orza a solicitat să se se ceară, totuşi, un răspuns oficial din partea Guvernului.

“Ar fi profesionist din partea noastră să le dăm un eventual studiu de fezabilitate, de oficializare a unui răspuns din partea Guvernului care să spună – ceea ce a spus domnul ministrul al Sportului – ‘noi nu avem în planul nostru de gaând să facem sală de sport la Timișoara’. Atunci suntem acoperiți și logic și din toate punctele de vedere. Altfel, ar putea părea o continuare a unor puncte de vedere diferite în triunghiul acesta, Guvern, Consiliul Județean și Primărie”, a declarat Adrian Orza.

Consilierii PSD, prin vocea liderului de grup, Dan Idolu, a propus amânarea proiectului pentru primirea unui răspuns official. Suma a fost, însă, aprobată, iar primarul Nicolae Robu a spus că nu vrea ca aceşti bani să fie cheltuiţi, dar e bine ca primăria să se pregătească de ce e mai rău. Asta însemnând ca Guvernul să renunţe la construirea sălii în Timişoara.

Împarte cu prietenii tăi: