Prima ediţie a Zilei Turismului Arădean va avea loc sâmbătă şi va atrage 30 de expozanţi care îşi vor prezenta ofertele turistice din judeţul Arad.

Evenimentul se va desfăşura pe aleea centrală a Ștrandului Neptun, iar intrarea este gratuită. Expozanții vor prezenta oferte din domeniul turismului cultural, istoric sau gastronomic.

Ziua Turismului Arădean se va încheia cu ceea ce organizatorii numesc cea mai mare petrecere în piscină din România. Pool Party va avea loc la bazinele mari, aşa că se va plăti bilet de intrare.

În cadrul evenimentului, în zona bazinelor se va monta o scenă completată de un iluminat arhitectural deosebit şi două baruri foarte mari, AQUA BAR fiind funcţional chiar în interiorul bazinului mijlociu. În zona celui de-al doilea bar va exista o zonă de lounge. Vor exista de asemenea pe tot parcursul zilei diverse concursuri, iar muzica va fi întreţinută de DJ specializaţi în acest gen de evenimente.

Invitatul special al c va fi Andre Rizo, un DJ cunoscut pentru susţinerea unor evenimente de genul acesta la cluburi renumite cum ar fi Fratelli şi Buddha Bar. Târgul are loc cu începere de la ora 10:00.

Împarte cu prietenii tăi: