Aeroportul de la Tuzla se pregăteşte de sărbătoare: pe 19 august va avea loc a 11-a ediţie a show-ului acrobatic aerian „Aeromania”.

Directorul aeroportului, Adrian Vasilache, a declarat, într-un interviu la Radio Constanța, că anul acesta aduce noi surprize participanţilor: mai multe avioane, formaţie de 3+1 a Iacărilor acrobaţi dar şi un avion care în anii ’50 a zburat în flota TAROM.

„Aducem și un avion din Ungaria, o să îl aduc eu cu cineva, un avion mai mare de aproximativ 20 de locuri. Este un avion care a zburat la TAROM în anii ’50 – ’60 în România. Nu mai este niciunul din păcate la noi, iar acesta este singurul care a rămas și a fost recondiționat de către o companie de la unguri care îl prezintă la tot felul de mitinguri. Este un avion foarte frumos și cu care o să facem și plimbări de agrement. Vine armata cu elicopterele – au trei elicoptere și o să facă mai multe zboruri cu mai multe demonstrații, vin cu MIG-urile 21. O să fie multe surprize”, a declarat directorul aeroportului, Adrian Vasilache.

Împarte cu prietenii tăi: