”Țeapa Pampers” a făcut victime în toată țara, inclusiv la Alba Iulia unde în jur de 20 de mămici au făcut comenzi pe Facebook la diferite persoane care vindeau la prețuri avantajoase produse pentru bebeluși. Au depus banii în conturi, la mămici și ele, poate, însă nu au primit produsele.

Pentru a-și recupera banii pierduți, marți, 18 iulie 2017, în prima parte a zilei, 7 mămici s-au prezentat la Poliția Municipiului Alba Iulia pentru a depune plângere împotriva celor care le-au țepuit, deși au primit banii.

1-Țeapa-Pampers-ptr.-mămicile-din-Alba-Iulia-Alina din Alba Iulia, povestește:

”În luna februarie am intrat în mai multe grupuri de mămici unde am văzut un alt grup condus de Ecaterina Gurbet care avea mai multe mămici în subordinea ei. Mi-a atras atenția un anunț cu pamperşi de vânzare de la Mami Aurica. Mi s-a părut convenabil, am început o conversație cu ea, mi-a dat mai multe detalii, mi-a spus că are recomandări, mămici care au primit comanda. Am rămas că mă consult cu soțul și am revenit cu un răspuns. În data de 28 februarie i-am depus în cont suma de 1.030 de lei pentru pampers. M-a asigurat că într-o lună jumătate, maxim două o să primesc pampersul. În martie i-am mai pus 1.320 de lei, în total 2.400 de lei am prejudiciu.”

O mămică spune că a făcut comanda în urmă cu câteva zile de la o femeie din Abrud. După ce a văzut în presă situația cu care se confruntă mămicile din România, a luat legătura cu femeia respectivă care i-a spus că nu știe ce se întâmplă cu produsele și nici cu banii, pentru că i-ar fi livrat automat la Ecaterina Gurbet în cont.

O altă mămică, păgubită cu 370 de lei, a făcut comanda în luna februarie de la Mirela Tămaș din Cluj Napoca.

”Am avut recomandări de la persoane pe care le cunosc personal și care au primit comenzile. Ele m-au asigurat că produsele sunt în regulă și că vor veni, lucru care nu s-a întâmplat din februarie până în prezent”, spune aceasta.

Anunțurile cu produse la jumătate de preț erau tentante pentru proaspetele mămici: două baxuri de pamperși plus un cadou (o sticlă de detergent lichid). Totul la doar 125 de lei sau 3 baxuri Pampers orice nr/ sortiment cu doar 145 lei, 2 cutii crema belanthene doar 49 lei, toate cu transport gratuit și plata cu cardul la comandă.

Andreea Tulea din Alba Iulia, ne-a declarat:

”Am depus în luna martie 2017, peste 2000 de lei în contul lui Ioana Axinie, persoană fizică, colaboratoarea Ionelei Munteanu și Ecaterinei Gurbet, dar ultima marfă nu a mai sosit. În luna noiembrie 2016, am făcut patru comenzi pe care le-am primit, probabil ne-a atras cu corectitudinea lor. Apoi, nu au mai răspuns la comenzi, cu toate că banii i-au primit”.

Toate mămicile din Alba Iulia, cu care am stat de vorbă spun că femeile de la care au comandat produsele sunt coordonate de Ecaterina Gurbet. Au fost create grupuri pe Facebook cu titluri „Comenzi neonorate Ecaterina Gurbet”, însă femeia care locuiește în Târgu Jiu nu mai poate fi contactată, de câteva zile.

Împarte cu prietenii tăi: