Compania aeriană low cost Wizz Air nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, începând cu 29 octombrie 2017, potrivit unui comunicat al operatorului aerian remis, miercuri, AGERPRES.

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm, acesta fiind inclus în preţul biletului.

Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor.

Pasagerii care vor călători pe şi din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mâna direct prin site-ul wizzair.com, aplicaţia Wizz app sau call center vor primi ramburs 120% din preţul plătit, în conturile lor Wizz.

De asemenea, compania aeriană a lansat, miercuri, un nou serviciu pentru pasageri numit Wizz Priority, ce include prioritate la îmbarcare, serviciu care permite pasagerilor să ia la bord încă un bagaj mic de mână (cu dimensiuni maxime de 40x30x18 cm).

‘Anunţul de astăzi subliniază angajamentul Wizz Air de a furniza în permanenţă o experienţă foarte bună pasagerilor la fiecare pas al călătoriei lor. Wizz Air se mândreşte cu soluţii de software uşor de utilizat, cu tehnologia de ultimă generaţie şi eficienţă a flotei noastre, precum şi cu servicii excelente la bord şi cu profesionalismul angajaţilor. Depunem eforturi pentru a ne asigura că experienţa Wizz de călătorie este cât mai uşoară şi lipsită de griji posibil, aşadar faptul că nu vor mai există taxe pentru bagajul mare de mâna pe toate zborurile companiei din 29 octombrie nu face decât să întărească angajamentul nostru faţă de această misiune’, a declarat Jozsef Varadi, Chief Executive Officer, Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 83 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 141 de destinaţii din 42 de ţări.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene.

Împarte cu prietenii tăi: