Brașovenii și turiștii sunt invitați la Ghimbav, unde va avea loc un recital cameral susținut de un ansamblu din București și un concert inedit de vioară și orgă.

Sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:00, Biserica Evanghelică din Ghimbav va găzdui concertul a trei tinere artiste din București reunite sub numele de The Chamber Music Project: Raluca Stratulat la vioară, Andreea Țimiraș la violoncel și Eliza Puchianu la pian. Artistele au pregătit un program ce oferă o incursiune interesantă în lumea muzicii moderne cu accente postromantice, cu piese de George Enescu, Dinu Lipatti, Maurice Ravel, Claude Debussy, Bella Bartok, ș.a..

Duminică, 23 iulie, de la ora 19:00, la Biserica Evanghelică din Bartolomeu va avea loc la un concert meditativ propus de Elena și Paul Cristian. Un duo de vioară și orgă, al cărui lirism este predestinat să umple spațiul sacru al bisericii prin interpretarea unor piese de Georg Philipp Telemann, Tomaso Antonio Vitali sau Serghei Rachmaninov. Intrarea la ambele concerte este liberă.

Programul detaliat al concertelor si informații despre artiști și ansamblurile participante la ediția din acest an sunt afișate pe site-ul Fundației Forum ARTE la adresa www.forumarte.ro/musica-barcensis/.

Împarte cu prietenii tăi: