Competiția Aqua Challenge, cel mai mare maraton de înot din România care se desfășoară în Marea Neagră, a atras sâmbătă interesul a peste trei sute de participanți.

La proba nou introdusă, cea de 200 de metri, au concurat copii cu vârste între 7 și 10 ani.Au participat 48 de concurenți dintre care a câștigat Alexandra Butnaru (10 ani) legitimată la clubul Winner Pitești, iar pe următoarele două locuri s-au clasat Darius Teișanu și Rareș Badea.

În proba super scurtă ( de 500 de metri, 129 de concurenți) s-a impus Eugen Susanu (14 ani), un multiplu campion național care activează la Atena Sport Club, antrenat de fostul medaliat olimpic Răzvan Florea.

Vaselios Kokkinakis (în vârstă de 14 ani) de la CSȘ nr 1 din București este câștigătorul probei scurte, de 1500 de metri, la care au participat 67 de concurenți.Locul al doilea fost ocupat de constănțeanul Sebastian Tulea (Atena Sport Club).

La proba lungă (5.000 m) au luat startul 38 de concurenți iar primul sosit a fost Bogdan-Mihai Petre (20 de ani), care este legitimat la CSU Pitești.

Ediția din acest an, Aqua Challenge a fost organizată de Atena Sport Club Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Împarte cu prietenii tăi: