Phoenicia Hotels, cel mai mare lant hotelier din Romania, va fi gazda celei de a 26 ediții a concursului de frumusețe “Miss Litoral” 2017.

Evenimentul se va desfășura în cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord-Năvodari, în data de 5 august, de la ora 21.30.

“Miss Litoral” este cel mai longeviv concurs de frumusețe de pe litoralul romanesc, cu începuturi care datează încă din anii ‘70.

În anul 1990 concursului de frumusețe Miss Litoral i s-a dedicat un film cu același nume, în care, rolul principal i-a fost atribuit Ancăi Țurcașiu, coprezentatoarea evenimentului.

Vedeta va urca pe scena alaturi de Claudiu Constantin.

“Miss Litoral” 2017 face parte din seria de evenimente Fashion TV Summer Festival care mai cuprinde: Mini Miss si Mini Mister Litoral (12 august), Miss Black Sea și Gala Turismului Românesc (19 august), toate fiind organizate in parteneriat cu Phoenica Hotels în locația din Mamaia Nord – Năvodari.

Fashion TV Summer Festival promovează România în peste 196 de țări.

Anul acesta selecția a fost realizată din peste 400 de fete prezente pe litoralul românesc, doar 35 dintre ele ajungând în marea finală.

Împarte cu prietenii tăi: