Festin culinar timp de trei zile pe malul Someşului, oferit clujenilor de Asociaţia Urbannect în parteneriat cu Primăria.

În această seară, gurmanzii sunt invitaţi să participe la pregătirea şi apoi la degustarea unui gulyas la ceaun, care va fi gătit pe plaja Someşului, din cartierul Grigorescu.

Organizatorul evenimentului, Dan Clinci, spune că ideea acestui proiect este de a reuni toţi membrii familiei în jurul unui proiect care să fie atractiv atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Miercuri, de la ora 18.00, invităm clujenii să ni se alăture în conceperea unui gulyas enorm, avem un ceaun în care încap o sută de porţii. O să gătim împreună, noi îi invităm să ne ajute să curăţăm şi să tăiem ardeii, asta va fi partea distractivă, desigur dacă vor. Ingredientele o să le punem noi la dispoziţia tuturor, nu e nevoie să vină nimeni cu nimic, decât înarmat cu voie bună şi flămând. Deci este obligatoriu să vină flămânzi cu toţii! (Dan Clinci)

Evenimentul culinar organizat la plaja Somesului din cartierul Grigorescu va continua joi după-amiaza, de la ora 18,00, cu un grill-party. De asemenea, vineri, 11 august, în prezenţa unui maestru bucătar, cei prezenţi vor fi învăţaţi cum pot fi pregătite aperitive care să fie şi gustoase, dar să arate şi bine pe platou.

Împarte cu prietenii tăi: