Doi medici neurochirurgi și-au prezentat demisiile, nemulțumiți de condițiile de muncă din cadrul unității medicale.

Unul dintre cei doi demisionari, medicul neurochirurg Ionuț Gobej, spune că au fost nevoiți să refuze operarea a peste 60 de pacienți cu tumori cerebrale complexe din cauza personalului insuficient și a lipsei consumabilelor și a medicamentelor.

La aceste probleme se adaugă hărțuirea permanentă a personalului medical din Sectiile de Neurochirurgie si ATI, mai spune medicul, care precizează că în aceste condiții prezența sa în spitalul Colentina nu se mai justifică.

In luna februarie, doctorii Ionut Gobej si Dorin Bică, împreună cu șeful Secției de Terapie intensivă, au cerut scoaterea la concurs a posturilor si angajarea de personal medical având în vedere că există un deficit.

Cei doi medici precizau atunci că intervențiile chirurgicale la spitalul Colentina sunt posibile după ora 15.00 doar pe bază de voluntariat.

Ulterior, managerul Spitalului Clinic Colentina, Silvi Ifrim, a precizat că nu este vorba despre niciun demers cu privire la o eventualã restrângere a activitatii la Sectia de Hematologie din cadrul unității medicale, transmite agerpres.

Împarte cu prietenii tăi: