La Gala Asociației Municipiilor din România, organizată sub înaltul patronaj al președintelui Klaus Iohannis, municipiul Satu Mare a primit premiul de excelenţă pentru promovarea și susținerea antreprenoriatului.

În cadrul Galei AMR, municipiul Satu Mare a participat cu două proiecte, unul care a vizat investițiile în învățâmânt derulate până acum de Primărie, în timp ce al doilea s-a referit la susținerea și promovarea antreprenorilor.

Premiul a fost acordat pentru iniţiativele conducerii Primăriei pentru dezvoltarea relațiilor cu antreprenorii sătmăreni, fiind implementate în acest sens patru proiecte.

Ele au vizat asigurarea unor facilități investitorilor prin programul de minimis, promovarea și sprijinirea micilor meșteșuguri și a asociaților profesionale prin găzduirea de evenimente şi conferințe în noul sediu al Casei Meșteșugarilor, susținerea startup-urilor prin Centrul Tehnologic de Inovație și Afaceri, cât și aducerea acasă a tinerilor plecați la studii în marile centre universitare și integrarea lor pe piața muncii, prin programul intitulat Satu Mare te așteaptă acasă!

Împarte cu prietenii tăi: