Cetăţenii români care vor călători de la 1 decembrie în Canada pentru şederi de cel mult şase luni în scop turistic nu vor mai avea nevoie de viză.

Potrivit MAE, cei care intenţionează să ajungă în această ţară cu avionul vor trebui să obţină însă în prealabil o autorizaţie electronică de călătorie.

Acest document are o valabilitate de cinci ani sau, după caz, până la expirarea valabilităţii paşaportului şi va putea fi obţinută doar online.

Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul MAE.

Împarte cu prietenii tăi: