Primul Târg de Crăciun s-a deschis deja la Timișoara, în Bastionul Theresia.  Anul acesta, pe lângă Târgul de Crăciun din Piața Victoriei, timișorenii și turiștii sunt invitați să viziteze și Târgul de Crăciun din Cetate.

Bastionul Theresia a fost împodobit de sărbătoare și au fost aprinse luminițele în bradul de Crăciun. Târgul „Crăciun la Cetate” îi așteaptă pe vizitatori cu 20 de căsuțe unde vor fi prezente doar branduri timișorene, spune directorul Muzeului Național al Banatului, Claudiu Ilaș.

“Sunt pregătite căsuțe care vor fi puțin diferite față de celelalte târguri din oraș în sensul că vor fi branduri timișorene, firme din Timișoara, care promovează un fel de târg urban, diferit de cel din Piața Victoriei”, a precizat directorul Muzeului Național al Banatului, Claudiu Ilaș.

Deschiderea târgului a fost marcată de concertele susținute de Eugene the Cat, o formație de electro-swing din Austria și Pannonia Allstars Ska Orchestra.

Comercianții care au închiriat căsuțele din Bastionul Theresia sunt așteptați să le deschidă pe toate de luni. Târgul “Crăciun la Cetate”, organizat de Muzeul Național al Banatului și Consiliul Județean Timiș, va fi deschis până în data de 5 ianuarie.

Împarte cu prietenii tăi: