Culinar

Culinar

Vegetarienii consumă carne când sunt sub influența alcoolului

Cercetarea pe care site-ul VoucherCodesPro.co.uk a realizat-o pe 1.798 devegetarieni din Marea Britanie arată că una din trei persoane vegetariene nu poate rezista tentaţiei...

Copiii americani preferă mâncărurile tradiționale israeliene

Potrivit unui studiu realizat de nutriţioniştii americani, copiii americani preferă mâncărurile tradiționale israeliene. Pe Youtube a apărut cel de-al treilea episod al unui program în...

Târg de produse bio la Constanţa

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 8-11 octombrie 2015, Târgul Exponatura, un eveniment dedicat unui stil de viaţă sănătos,...

Cercetătorii români revoluționează industria alimentară.

Angajatii de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Biologie şi Nutriţie Animală Baloteşti au dezvoltat, în colaborare cu sectorul privat, o serie de proiecte...

FOTO / ‘Roadele Toamnei’ la Muzeul Satului Bănățean: Ofertă bogată, prețuri...

O nouă ediție a expoziției cu vânzare ‘Roadele Toamnei’ s-a deschis la Muzeului Satului Bănățean de la Pădurea Verde din Timișoara. Pe lângă legume...

Suntem ceea ce mâncăm!

Ne tot văităm că pe zi ce trece ne pierdem sănătatea: ne supără ba una ba alta: ficatul, pancreasul, inima, stomacul, circulaţia şi cine...

Mituri și adevăruri despre ciocolată

Faima proastă pe care o are ciocolata face să scadă consumul ei, în special în timpul verii, când „operațiunea bikini” le impune multor persoane...

Beneficiile uimitoare ale consumului de smochine

Smochinele au fost apreciate inca din vremuri stravechi, fiind mentionate deseori in Biblie, care le atesta valoarea de alimente nutritive, remedii medicale si simboluri...