Festin culinar timp de trei zile pe malul Someşului, oferit clujenilor de Asociaţia Urbannect în parteneriat cu Primăria.
În această seară, gurmanzii sunt invitaţi să participe la pregătirea şi apoi la degustarea unui gulyas la ceaun, care va fi gătit pe plaja Someşului, din cartierul Grigorescu.
Organizatorul evenimentului, Dan Clinci, spune că ideea acestui proiect este de a reuni toţi membrii familiei în jurul unui proiect care să fie atractiv atât pentru copii cât şi pentru adulţi.
Miercuri, de la ora 18.00, invităm clujenii să ni se alăture în conceperea unui gulyas enorm, avem un ceaun în care încap o sută de porţii. O să gătim împreună, noi îi invităm să ne ajute să curăţăm şi să tăiem ardeii, asta va fi partea distractivă, desigur dacă vor. Ingredientele o să le punem noi la dispoziţia tuturor, nu e nevoie să vină nimeni cu nimic, decât înarmat cu voie bună şi flămând. Deci este obligatoriu să vină flămânzi cu toţii! (Dan Clinci)
Evenimentul culinar organizat la plaja Somesului din cartierul Grigorescu va continua joi după-amiaza, de la ora 18,00, cu un grill-party. De asemenea, vineri, 11 august, în prezenţa unui maestru bucătar, cei prezenţi vor fi învăţaţi cum pot fi pregătite aperitive care să fie şi gustoase, dar să arate şi bine pe platou.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesare
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.