The Artist Awards va avea loc pe 18 şi 19 septembrie, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova.
INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes sau The Motans sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena The Artist Awards 2021 şi vor susţine show-uri memorabile, precizează organizatorii într-un comunicat.
Alături de cei mai populari şi îndrăgiţi artişti români, Opera Română Craiova a pregătit un program special pentru cea de-a doua zi a evenimentului.
The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit. Accesul la eveniment se va face în baza adeverinţei de vaccinare sau a unui test PCR sau antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore, respectiv 24 de ore înainte.
Biletele pentru zona VIP, cu preţul de 100 lei pe zi, au fost puse joi în vânzare la agenţia Operei Române Craiova.
În prima seară, pe 22 august, Ştefan Bănică jr. va ridica publicul în picioare, aşa cum o face la fiecare concert al său. Cu 16 discuri de autor, peste 30 de videoclipuri, piese devenite hituri clasice şi mii de concerte sold out în toată ţara, Ştefan Bănică jr. revine pe scena de la Braşov, într-un recital electrizant.
„Mă bucur că se continuă tradiţia Festivalului Cerbul de Aur. Mă leagă multe amintiri frumoase de Festivalul de la Braşov, fie că am avut recitaluri sau am văzut şi am ascultat artişti internaţionali la care nici nu visam, mai ales la începutul anilor ’90”, declară celebrul artist. „Anul acesta am răspuns cu mare plăcere invitaţiei de a susţine un recital. O să cânt alături de Rock’n roll band şi grupul vocal The 50’s şi sper să fie un concert de care să se bucure toate generaţiile prezente la spectacol, dar şi telespectatorii. Aşadar, s-o facem lată, încă o dată!”, încheie Ştefan.
A doua zi, pe 23 august, este rândul Irinei Rimes să urce pe scena din Piaţa Sfatului! Singurul artist român care a lansat un proiect special – prima trilogie muzicală „Iubiri secrete”, Irina mărturiseşte că a visat de mică să cânte la Cerbul de Aur.
„Să cânt în concurs. Dar uite că viaţa a aranjat şi mai frumos, să vin în recital. Mulţumim pentru invitaţie. Promitem să facem un show de muzică original, inspirat şi interesant”, spune tânăra artistă.
Cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare și-au ales piesele din repertoriul românesc pe care le vor cânta pe scena Festivalului „Cerbul de Aur”.
Vor fi abordări inedite, Tamara, Ralfs Eilans, Veronica Liberati, Florin Răduță, Anna Odobescu, Alfie Arcuri, Renate, Cynthia Verazie, Eliza G, Syuzanna Melqonyan, Monika Marija și Sara de Blue încercând să impresioneze juriul cu o piesă din repertoriul propriu, dar și cu cea din repertoriul românesc, pregătită special pentru concursul din Piața Sfatului.
Anul acesta, intepreţi din zece țări vor sărbători muzica românească pe acordurile pieselor interpretate de Smiley, Voltaj, Delia, Loredana, Andra, Laura Stoica, Doina Badea, MIHAI, Feli și Mihail.
Conform tragerii la sorţi, în prima seară, vor interpreta melodia românească următorii concurenţi:
Syuzanna Melqonyan – Armenia (cu piesa „Pe aripi de vânt” – Delia)
Sara De Blue – Austria (cu piesa „Ce are ea” – Delia)
Tamara – Georgia (cu piesa „De la capăt” – Voltaj)
Monika Marija – Lituania (cu piesa „Mă ucide ea” – Mihail)
Anna Odobescu – Moldova (cu piesa „Un actor grăbit” – Laura Stoica)
Florin Răduță – România (cu piesa „Dragostea rămâne” – Andra)
Ȋn cea de-a doua seară, melodia ȋn limba română va fi interpretată de:
Alfie Arcuri – Australia (cu piesa „Acasă” – Smiley)
Cynthia Verazie – Cipru (cu piesa „Cât de frumoasă ești” – Mihai)
Veronica Liberati – Italia (cu piesa „Bună seara, iubite” – Loredana)
Eliza G – Italia (cu piesa „Creioane colorate” – Feli)
Ralfs Eilands – Letonia (cu piesa „Apa” – Loredana)
Renate – România (cu piesa „Ploaia și noi” – Doina Badea)
Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.
Tinerii artiști vor fi acompaniați de Big Band-ul Radio România și Orchestra Operei din Brașov, sub bagheta dirijorilor Ionel Tudor și Andrei Tudor.
Anul acesta, concurenţii au şansa de a câştiga Marele Trofeu al Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur”, cele trei premii de pe podium și unul dintre premiile speciale, în valoare totală de peste 55 de mii de euro.
A 19-a ediţie a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, și va aduce numeroși artiști pe scena din Piața Sfatului. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.
Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.
Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.
Cei care doresc să urmărească spectacolele live îşi pot cumpăra acum bilete şi din Piaţa Sfatului, de la punctul de vânzare deschis la Muzeul Judeţean de Istorie din Braşov.
Casa de bilete va funcţiona în intervalul orar 10:00-18:00, în perioada 19-21 august 2019, iar în zilele festivalului, 22-25 august, în intervalul orar 12:00-20:00.
Reamintim că pentru cele patru zile ale Festivalului organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei.
Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro, UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV.
De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi de la casele de bilete Eventim din Cluj – în cadrul Iulius Mall – şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi cumpărate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (în format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.
Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21:00.
Delia, Andra, Deepcentral, Smiley, Dj. Sava, Irina Rimes, Florin Ristei, Carla’s Dreams sunt artiștii care au urcat aseară pe scena Sălii Radio spre a își primi premiile pentru performanțele muzicale ale anului 2016!
Au fost nominalizați 35 de artiști și 32 de piese și albume la categoriile best male/female, best video, best group și best song (pop, dance, folk, pop-rock).
A fost acordat și un premiu pentru întreaga activitate artistului Alexandru Jula, acesta având peste 60 de ani de carieră și sute de înregistrări în arhiva Radio România.
Iată lista tuturor caștigătorilor, dar si cele mai importante momente ale galei alături de interviuri realizate în backstage de echipa BeFM cu toți artiștii prezenți seara trecută la Sala Radio.
Radio România prezintă nominalizările celei de-a XV-a ediţii a Premiilor Muzicale Radio România, eveniment ce va avea loc luni, 24 aprilie, ora 19:00. Ca în fiecare an, radioul public va răsplăti în cadrul unui concert-spectacol la Sala Radio, performanţele deosebite în muzica românească pop, pop-dance, folk şi pop-rock a anului anterior. Preţioasele trofee încrustate cu argint, semnate de artistul plastic Ioan Tămâian, devenite de câţiva ani emblema Premiilor Muzicale Radio România, vor fi acordate în această ediţie la 15 categorii, pentru care au fost nominalizaţi 35 de artişti şi 32 de piese şi albume. Iată lista acestora, în ordine alfabetică:
1. Cel mai bun debut:
Andi; Irina Rimes; Jean Gavril; Russo; The Motans.
2. Cea mai bună piesă pop-dance:
Butterfly (Marcel Treanta, Anastasia Sandu, Felix Dragoş Popescu, Tudor Ionescu, Daniel Deneş / Roton Music, MediaPro Music / Fly Project feat. Andra);
Heaven (Andreas Schuller, Leroy Clampitt, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Laila Samuelsen, Theea Miculescu / Roton Music & Global Records / Inna);
I loved you (Irina Rimes, Lu-K Beats / Cat Music, Quantum Music / DJ Sava feat. Irina Rimes);
Mhm, Mhm (George Călin, Ileana Maria Popescu / Roton Music / Manuel Riva & Eneli);
The violin song (Cristian Tarcea, Nikolay Kaufman, Bianca Niţă, Biliac Victor, Iuga Diana / Cat Music & Thrace Music / Monoir & Osaka feat. Brianna).
3. Cea mai bună piesă pop:
Acele (Carla’s Dreams, Alex Cotoi / Global Records / Carla’s Dreams);
Ce are ea? (Sandor Biro / Cat Music / Delia);
Gura ta (George Călin, Doru Todoruţ / Cat Music & Universal Music România / Delia & Deepcentral);
Iubirea schimbă tot (Constantin Bodea, Elena Moroşanu, Diana Moraru, Şerban Cazan, Dorian Micu / Andra Records / MediaPro Music / Andra);
Mi-e bine (Adrian Sînă / Cat Music & MediaPro Music / Lidia Buble feat. Matteo);
Visele (Irina Rimes / Quantum Music & Seek Music / Irina Rimes).
4. Cea mai bună piesă pop-rock:
A mea şi a ta (Emanuel Petruţ, Dragoş Dincă, Robert Anghelescu / Bogdan Marin / MediaPro Music / Proconsul);
Cerul e limita (Andi Grasu, Adrian Klein, Alex Parker / Cat Music / Stela Boţan);
Deschide-mi inima (Holograf / MediaPro Music);
Iubeşte-mă de tot (Cornel Ilie, Gabriel Maga / MediaPro Music / Vunk);
Kori Gent (Voltaj / VOLTZ Media & Cat Music / Voltaj);
Moment of silence (Ovidiu Anton / Ovidiu Anton).
5. Cel mai bun mesaj:
Cine m-a făcut om mare (Delia Matache / Delia);
Fluturi (Andi / Andi);
Imperfect (Carla’s Dreams, Alex Cotoi / Carla’s Dreams);
Îndragostit deşi n-am vrut (Andrei Maria, Marius Pop, Alex Racoviţă, Vlad Popescu, Şerban Cazan, Dorian Micu, Vlad Munteanu / Smiley);
Ochi de copil (George Călin, Doru Todoruţ / Deepcentral);
O fată cu un pian (Paula Seling).
6. Cel mai bun duo / grup:
Andra feat. David Bisbal (Without you);
Delia feat. Deepcentral (Gura ta);
Direcţia 5 & Nicoleta Nucă (Salut, ce faci?);
Lidia Buble feat. Matteo (Mi-e bine);
Ştefan Bănică feat. Cabron (Cine stă la masa mea);
Vescan feat. Florin Ristei (Las-o…).
7. Cel mai bun compozitor / producător:
Adrian Sînă; Andrei Tiberiu Maria & Şerban Cazan; Carla’s Dreams; Deepcentral (George Călin, Doru Todoruţ); Irina Rimes.
8. Omul cu chitara:
Adrian Sărmăşan; Cătălin Condurache; Dinu Olăraşu.