Adrian Gîtman (realizator rubrică): Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și-a desemnat sportivii anului 2023. În cadrul unei gale desfășurată la Cercul Militar Național din Capitală au fost premiați cei mai buni performeri ai clubului, precum și sportivii care s-au evidențiat în acest an în competițiile interne și internaționale. Pentru al patrulea an consecutiv, Simona Radiș, campioană mondială și europeană la proba de dublu vâsle și campioană europeană cu echipajul de opt plus unu, a obținut titlul de Cea mai bună sportivă a anului a Clubului Steaua. Echipa anului 2023 este formația masculină de polo, câștigătoare a Campionatului Național și a Cupei României. Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, colonelul Răzvan Bichir. Colonelul Răzvan Bichir: La final de an, când se face bilanțul pe anul 2023, putem spune că a fost un an cu rezultate extraordinare, care ne fac să privim cu speranță spre Jocurile Olimpice de la Paris. 26 de medalii la Campionatele Mondiale, din care cinci de aur, șase medalii la Campionate Mondiale Militare, din care două de aur, 78 de medalii la Campionate Europene, din care 32 de aur, cinci medalii la Cupele Mondiale, trei medalii la Cupele Europene, patru medalii la Cupa Națiunilor, 283 de Campionate Naționale și 51 de trofee ale Cupei României, sunt rezultate care stau mărturie că Steaua reprezintă în continuare unul din cele mai puternice cluburi din România.
Publicat de Gabriel Stan,
10 noiembrie 2023, 18:30
Luna noiembrie a acestui an aduce un subiect cu adevărat inedit, demn de rubrica noastră…România este Campioană Mondială la fotbal…este adevărat că este minifotbal, dar cu toate acestea tricolorii au obținut trofeul suprem într-o competiția care a aliniat la start 32 de echipe și care s-a desfășurat în Emiratele Arabe Unite, în cel mai nordic dintre cele 7 emirate, la Ras Al Khaimah, între între 26 octombrie și 4 noiembrie.
Dacă la alte sporturi de echipă nu mai excelăm de câțiva zeci de ani, la minifotbal România a bifat primul titlu mondial din istorie.
Tricolorii au făcut parte dintr-o grupă cu Sudan, Spania și Statele Unite ale Americii și au încheiat primii după ce au obținut două victorii și un egal. (10-1 cu Sudan, 3-2 cu Spania și 0-0 cu SUA).
Rând pe rând au trecut de Thailanda (7-0), de gazdele Emiratele Arabe Unite (2-0) și în semifinale de Ungaria, cu scorul de 3-0.
Finala au disputat-o împotriva Kazahstanului fiind una extrem de dramatică. Tricolorii au fost conduși cu 2-0, au revenit în meci și s-au impus la penalty-uri cu scorul de 12-11.
Penalty-ul decisiv a fost executat de Bogdan Covaci, cel care greșise la golul 2 marcat de către adversari.
Echipa noastră a fost pregătită de către antrenorul principal Virgil Bejenaru, iar printre jucătorii selecționați s-a aflat și fostul jucător al Stelei, Alexandru Bourceanu, actualmente component al formației de minifotbal Ajax Dulcisimo Galați.
Bogdan Covaci este militar și face parte din Batalionul 54 Sprijin Logistic Horea, Cloșca și Crișan, din Forțele pentru Operații Speciale Române, iar în timpul liber evoluează la o echipă de minifotbal din Bistrița, Sam Vig CCM.
Anul 2023 poate fi considerat unul special pentru Bogdan: a intrat în Armata României și a debutat în echipa națională în cel mai bun moment posibil.
Despre viața de militar și despre cum a trăit jocurile din teren la acest turneu final ne povestește chiar el în interviul realizat de Gabriel Stan, de la redacția Jurnal Militar Radio România Actualități.
Echipa Națională a României stă extrem de bine la capitolul trofee obținute la minifotbal, fiind de 6 ori consecutiv Campioni Europeni, din 2010 până în 2015, de două ori au fost vice-campioni europeni (2018, 2022) iar în 2023 au devenit Campioni Mondiali, după ce în palmares bifaseră două medalii de bronz la precedentele jocuri.
La turneele europene, România este lider cu 8 medalii obținute, fiind urmată de Cehia cu 7 și Kazahstan cu două. La mondiale suntem egalii Mexicului în clasament cu câte 3 medalii, fiind urmați de Cehia și SUA cu câte o medalie.
Bogdan Covaci ne vorbește în a doua parte a interviului despre emoțiile trăite la loviturile de departajare, despre aportul fanilor români aflați în tribunele stadionului, dar și despre planurile de viitor.
Cupa Mondială de Minifotbal se desfășoară din doi în doi an fiind jucată în categoria „6-a-side”. Prima Cupă Mondială de Minifotbal a avut loc în 2015 în SUA, iar de atunci turneul a crescut în popularitate și dimensiuni, având reprezentante în aproximativ 100 de țări de pe 5 continente (America, Europa, Africa, Asia și Australia).
Prima câștigătoare a acestui competiții a fost țara gazdă, SUA, după o finală cu Mexic. La acest prim turneu final, locurile 3 și 4 au revenit Braziliei, respectiv României.
La turneul final din 2017, Cehia a fost campioană, tot după o finală cu Mexic, în timp ce Senegal și Spania au încheiat careul final de ași.
În 2019 s-a impus Mexicul în finala contra Braziliei, în timp ce tricolorii noștri au bifat bronzul, iar Ungaria doar locul 4.
Helmuth Duckadam: Nu suntem conștienți, dar asta este valoarea noastră, a jucătorilor pe care îi avem astăzi. Să vină Guardiola, să vină Mourinho, tot aceștia sunt jucătorii, n-o să poată să-i facă mai valoroşi
Publicat de Gabriel Stan,
8 mai 2023, 16:11 / actualizat: 13 mai 2023, 11:59
La 37 de ani distanță, Helmuth Duckadam a rememorat amintirile finalei Cupei Campionilor Europeni câștigată cu formația roș-albastră în anul 1986.
Steaua a fost prima și singura echipă românească ce a obținut acest trofeu în istorie, într-un moment în care fotbalul românesc avea o ascensiune frumoasă.
Helmuth Duckadam își amintește cu drag despre acel momente inedit din viața sa, despre cariera de jucător, dar face și o radiografie pertinentă asupra fotbalului actual și a jucătorilor celor două echipe naționale.
Gabriel Stan (reporter): Domnule Duckadam, se apropie o nouă sărbătoare – 7 mai, o perioadă în care Steaua era glorioasă, aducea Cupa Campionilor Europeni în România într-o perioadă în care fotbalul era într-o creştere foarte frumoasă şi într-o perioadă bună.
Helmuth Duckadam:Sigur că a fost o perioadă frumoasă, dar nu trebuie să uităm că atunci jucătorii nu puteau să plece în străinătate, practic, toţi jucătorii de valoare erau aduşi la Steaua, Dinamo, Craiova, pentru că toate aceste trei echipe au avut performanţe, inclusiv Rapid, pe plan european.
Cred că asta a fost marele secret. Dar, din păcate, anul acesta se împlinesc deja 37 de ani de la acea performanță.
Gabriel Stan (reporter): Și acum vă întreb poate cu un mic regret, oare vom mai avea șansa să mai prindem o finală măcar de Cupa Campionilor, de Champions League, în actualele ediții, în care să avem o echipă românească prezentă?
Helmuth Duckadam:Din păcate, nu. Din păcate, nu. Ne-am bucura să reușim, eu știu, peste câțiva ani să avem o echipă măcar în grupele Ligii Campionilor, deoarece mai sus nu cred că putem visa.
Gabriel Stan (reporter): Ne întoarcem un pic în trecut, în perioada Stelei glorioase. Ați avut vreo șansă să mergeți afară la vreo echipă puternică, după finala aceea cu Barcelona?
Helmuth Duckadam:Nu, n-a avut nimeni șansă, pentru că nu puteai să pleci. Dacă plecai sau rămâneai în străinătate, automat UEFA te suspenda doi ani de zile, iar majoritatea dintre noi am avut familie, copii, și cine riscă să stea doi ani sau ce echipă te ține…
Sigur, a fost cazul lui Marcel Răducanu, un caz particular, să zicem, care a stat doi ani de zile și după aia a jucat la Borussia Dortmund, dar era greu, era greu în acea perioadă să rişti doi ani de zile să stai departe de familie și după aia să reîncepi cu fotbalul. Din păcate, n-am reușit să prind anii ’90, când se putea pleca în străinătate.
Gabriel Stan (reporter): Şi dacă, nu știu, ați fi avut totuși șansa, era vreo echipă la care vă doreați să jucați, să evoluați în acea perioadă?
Helmuth Duckadam:Da, îmi plăceau două campionate. Îmi plăcea să ies pe centrări, eram un portar cu talie și o făceam destul de bine. Îmi plăcea campionatul Angliei sau al Germaniei, acolo m-aș fi văzut că aș fi putut să joc.
Gabriel Stan (reporter): Urmează și acest campionat european, Under-21, de la București și Cluj, o parte din el și cealaltă parte în Georgia. Avem vreo șansă să ne calificăm mai departe din grupe?
Helmuth Duckadam:Păi, haideți să încercăm să fim optimiști, ca domnul Stoichiță, care visează să fim campioni europeni. În rest, ce să zic?
Sunt jucători de valoare la această echipă, dar totul va depinde cum va reuși antrenorul să facă această echipă să dea totul pe teren și atunci probabil că putem avea și rezultate bune.
Gabriel Stan (reporter): De ceva timp urmăresc, dacă tot vine acest campionat european de tineret, pe cei de la UEFA. O statistică interesantă arată, cred că la câteva zile diferenţă, câte un jucător emblematic plecat de mic, de tânăr, de la echipele de la Under-21 și ajuns un mare jucător și n-am văzut nici un român inclus în aceste statistici momentan.
Poate până la startul campionatului mai vedem, dar momentan n-am văzut. Şi erau spanioli, erau englezi, câțiva germani, noi încă nu suntem acolo, în statistica aceasta.
Helmuth Duckadam:Pentru că nu avem jucători la echipe cu pretenţii europene. Pentru că, ca o echipă sau un jucător să fie apreciat şi să fie luat în seamă puțin, trebuie să joci în cupele europene, pentru că acolo te vede lumea fotbalului, nu te vede nici în Cupa României, nici în Campionatul României şi poți să câștigi campionatul și dacă prima echipă sau a doua echipă cu care te întânlești te elimină din competiția europeană, practic tu n-ai vizibilitate.
Deci noi am avut vizibilitate și atunci s-au vândut cei mai mulți jucători şi Chiricheș, și Gardoş și Rusescu, în momentul în care Steaua a jucat cu Ajax, au făcut rezultate foarte bune, Chipciu și mai sunt o sumedenie de jucători…
Gabriel Stan (reporter): Tătărușanu, da…
Helmuth Duckadam:Tătăruşanu… Deci acolo te văd, în Europa. Până n-ajungem acolo, din păcate… sau din fericire. Avem impresari fantastici care încă reușesc să vândă pe bani nesperați de mulți anumiţi jucători. Și cu păcăleala asta merge cât merge, la un moment dat se va opri.
Gabriel Stan (reporter): Și vă imaginați că dacă n-avem pretențiile sau, nu știu, n-avem șansa să evoluăm nivelul acesta, Under-21, deja echipa națională, echipa mare, devine așa, o utopie, un vis de a mai prinde măcar un european, că deja mondialul ne-am săturat să ne uităm la televizor, la patru ani să alegem câte o echipă cu care să ținem, cum eram în copilărie.
Helmuth Duckadam:Da, dar noi nu suntem conștienți. Asta este valoarea noastră, asta este valoarea jucătorilor pe care îi avem astăzi. Să vină Guardiola, să vină Mourinho, tot aceștia sunt jucătorii, n-o să poată să-i facă mai valoroşi.
Şi atunci, dacă avem puțină șansă… Eu sper acum ca echipa națională să se califice, deoarece a fost cea mai slabă grupă pe care am prins-o și eu sper acum, după cele șase puncte obținute până acum, să câștigăm și în Kosovo şi să avem nouă puncte şi după aia, sigur, plecăm în Elveția și putem să ne calificăm.
Dar asta e valoarea lotului. Degeaba vrem mai mult, atâta pot şi băieții, nu cred că pot mai mult. Cred că pretențiile noastre sunt prea mari, dacă ne gândim la Italia, care n-a reușit să se califice la Campionatul Mondial.
Gabriel Stan (reporter): Cu toate acestea, Italia are două echipe în semifinalele Champions Leagues…
Helmuth Duckadam: Poate să aibă, dar naționala nu s-a calificat la Campionatul Mondial. Cred că acolo a fost tragedie, la noi mai puţin.
Mulţi dintre ascultătorii postului naţional de radio, mai ales cei mai vârstnici, îşi amintesc cu siguranţă de emisiunea „Fotbal minuit cu minut”, mai ales că pe acea vreme meciurile din prima ligă se jucau la aceeaşi oră. Cu consecvenţă Radio România a fost, este şi va rămâne alături de fotbalul românesc, şi nu numai, alături de tot ceea ce înseamnă sport de performanţă în România.
Editorialistul zilei de duminică la „Arena”, ca de obicei, Paul Grigoriu junior: „În anii ’80 bunicul meu, născut în 1908, asculta la radio ‘Fotbal minut cu minut’.
Meticulos, ţinea un caiet cu programul meciurilor. Când o echipă înscria, punea un X în dreptul ei. Dacă golul era din penalti X-ul era încercuit. Citea din când în când şi „Sportul”, dar cum jumătate din ziar era, în ciuda profilului, despre marele conducător de partid şi de stat, de obicei ziarul ajungea repede într-o pungă.
Nici în anii ’90 nu aveam atâtea meciuri televizate ca astăzi. Îmi amintesc un Panatinaikos-Steaua, 6-3, transmis în condiţii vitrege tot de radioul naţional. Este drept, pentru detalii am cumăprat a doua zi „Pro Sport”. Îl citeam zilnic pe atunci. Era perioada de aur a presei sportive, cea în care vechii editorialişti creşteau lângă ei o generaţie tânără şi talentată. „Pro Sport” avea pe atunci ştirile serioase. „Gazeta sporturilor” era tabloidul.
Între timp redacţiile s-au schimbat, ca şi vremurile, ca şi cererea pieţei. Editorialiştii, ce-i drept, au rămas dar cancanul s-a extins. Aşa se face că în ziua unei victorii importante a Simonei Halep, pe prima pagină a „Gazetei” apare vreo declaraţie a lui Zicu, sau ştirea bombă a ultimei isprăvi extra-sportive a ‘prinţului’ Adrian Cristea.
Cealaltă jumătate a ziarului este dedicată, ce-i drept, deontologiei la nivel înalt. Radioul şi-a văzut de-ale lui. Cu toate meciurile decalate a continuat să transmită fotbal în direct. A avut la microfon profesionişti dintre cei mai buni. Şi până astăzi a ales la sfârşit de săptămână zece ore de „Arena naţională”.
Un fost editorialist talentat, azi deontolog consacrat, scrie că de câteva decenii Radioul Public nu a mai deranjat pe nimeni cu vreo ştire. Este drept că nu a făcut nici reclame la reviste cu tinere despuiate şi nu a măsurat nici perfomanţele amoroase ale tenismenelor.
Radioul a schimbat conducători şi orientări, dar sportul a rămas constant la el, aşa modest fără divagaţii servite de oameni bine informaţi, fără campanii norvegiene sponsorizate generos. Nu avem aici decât voci, minţi şi inimi. Ne lipsesc platformele tipărite şi digitale pentru deontologie. Şi apoi, ştim cu toţii, verba volant. Ce este scris rămâne. Însă, dacă mă gândesc la bunicul meu, îmi vine în gând imaginea cu acele ziare în care locul sportului era luat de politica dictată şi sacii cu maculatură în care eşuau. A bon entendeur, salute!
Meciul Rosenborg – Steaua, programat, joi, de la ora 21.00, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Scoţia, avându-l la centru pe Bobby Madden, informează uefa.com.
Bobby Madden va fi ajutat la cele două linii de Graham Chambers şi Douglas Ross, în timp ce rezervă va fi John Beaton.
Partida Rosenborg Trondheim – Steaua Bucureşti, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.00. În tur, Steaua a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.
În etapa a 6-a din Liga I de fotbal, ieri, pe lângă meciul CSU Craiova – FC Viitorul 1-2 s-au mai jucat două partide: ASA Târgu Mureş – Poli Timişoara 0-0 și Astra Giurgiu – Steaua 2-0.
Ultimele două întâlniri ale etapei sunt programate astăzi: de la ora 18,30: Concordia Chiajna – Pandurii Tg. Jiu și de la ora 21: Dinamo – FC Voluntari.
Pe primul loc al clasamentului a trecut Astra Giurgiu cu 11 puncte, urmată de FC Viitorul și CSMS Iași cu câte 10 puncte.
Derby-ul etapei, dintre eternele rivale, Steaua și Dinamo, s-a încheiat cu o remiză, scor 0 la 0.
Meciul, care s-a disputat pe Arena Națională din București, a fost urmărit din tribune de peste 25.000 de spectatori.
În urma acestui rezultat, Steaua și Dinamo se află la egalitate de puncte în clasamentul Ligii I.
FC Viitorul a învins formația ASA Târgu Mureș cu 1 la 0, pe teren propriu, în etapa a 5-a a Ligii I.
Viitorul a obținut, astfel, prima victorie din acest sezon, după patru remize consecutive, în timp ce ASA Târgu Mureș, vicecampioană în sezonul trecut, a suferit primul eșec de la debutul noii ediții a Ligii 1.
Într-o altă partidă disputata astăzi în etapa a 5-a, Astra Giurgiu a învins în deplasare, cu 3 la 1, formația ACS Poli Timișoara.
Steaua a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a pierdut in deplasare la Belgrad cu 4-2 in fata lui Partizan in mansa a doua a turului 3 preliminar
In tur la Bucuresti scorul a fost egal 1-1
Golurile au fost marcate de Babovic min 8, Jevtovic min 60, Zivkovic min 70 si Trujici min 92, respectiv Muniru min 11 si Hamroun min 33
Steaua a jucat in 10 oameni dupa eliminarea lui Varela din min 48, la o gafa mare a lui Papp
Partizan Belgrad a ratat o lovitura de la 11 m in min 49 prin Bojinov
Steaua va continua aventura in Liga Europa acolo unde va disputa play-off-ul competitiei
Steliştii sunt optimişti înaintea meciului cu Partizan Belgrad, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam spune că pătimaşii suporteri sârbi pot constitui un avantaj pentru echipa pregatită de Mirel Radoi, pentru că vor pune presiune pe adversar.
El consideră că steliştii se pot califica în play-off-ul competiţiei şi susţine că aceaştia sunt conştienţi că trebuie să marcheze.
Partida Steaua – Partizan Belgrad se va disputa astăzi, de la ora 21:30.
În tur, la Bucureşti, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1.
Steaua s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, în ciuda eșecului de aseară, din meciul cu campioana Slovaciei.
Formația din Ghencea a fost învinsă de Trencin, cu 3 la 2, pe teren propriu.
Steaua merge mai departe grație victoriei din deplasare, când a învins cu 2 la 0.
Antrenorul Mirel Rădoi a declarat că evoluția din prima repriză a partidei de aseară l-a dus cu gândul la un eșec dramatic din istoria echipei sale, 0-4 cu Middlesbrough, în semifinalele Cupei UEFA.
Tehnicianul a mai spus că tactica inițială de joc a fost dată peste cap de cele două goluri primite și de accidentările lui Stanciu și Varela.
Până la urmă băieții merită felicitări pentru calificare, a precizat Mirel Rădoi.
Steaua nu se vede calificată după 2-0 pe terenul lui Trencin.
Roş-albaştrii vor disputa fără spectatori meciul din manșa secundă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor.
Partida Steaua – AS Trencin va avea loc mâine, de la ora 21:30, pe Arena Națională.
La ultimul joc european cu porţile închise, campioana României a învins-o pe Aalborg cu 6-0, după 0-0 la pauză.
Prudenţa este cuvântul de ordine în tabăra Stelei, înaintea returului cu Trencin, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
Dacă va trece de Trencin, echipa din București se va confrunta cu Partizan Belgrad sau Dila Gori.
Norvegienii vin la Bucuresti după o înfrângere cu 0-2, sâmbătă, în derby-ul cu Valerenga, şi ocupă a treia poziţie în Norvegia, după 16 etape. Este al doilea meci consecutiv în care formația lui Nielsen nu marchează, după turul cu Steaua.
Antrenorul danez al campioanei Norvegiei pune această situație pe seama neșansei. Au trecut doi ani și jumătate de când Stromsgodset nu a mai înscris în două partide consecutive și trei ani de la ultima serie cu trei meciuri fără gol marcat.
După victoria cu 1-0 din Norvegia, roş-albaştrii au prima şansă la calificare. Antrenorul Costel Gâlcă a afirmat că se aşteaptă la o victorie clara în returul de la Bucureşti. Partida dintre Steaua si Stromsgodset va incepe la ora 20.30.
Poliţiştii au anuntat ca vor lua masuri suplimentare pentru asigurarea ordinii publice si pentru dirijarea traficului, in zona Arenei Nationale, la meciul de diseara. Vor actiona aproximativ 200 de poliţişti. Poliţia Capitalei recomanda suporterilor sa manifeste răbdare şi sa evite implicarea în conflicte de orice natură, sa respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul, si sa nu consume alcool daca se urca la volan. Incidentele pot fi anuntate la numarul unic de urgenta 112, iar problemele din trafic la 021.9544. Ordinea publica pe Arena nationala va fi asigurata si de peste 400 de jandarmi. Accesul spectatorilor se va face de la ora 18. Pentru a evita aglomeratia, fanii sunt sfatuiti sa vina din timp la stadion.
HCM Constanța s-a calificat la turneul final al Cupei EHF, dupa ce a reusit sa treaca de echipa suedeza Lugi HF. Calificare istorica pentru handbalul masculin romanesc.
HCM Constanta s-a calificat la turneul final al Cupei EHF, dupa ce a reusit sa treaca de echipa suedeza Lugi HF. Constantenii isi vor afla maine adversarii, cand este programata tragerea la sorti, la Viena.
In tara, HCM Baia Mare a castigat Cupa Romaniei la handbal feminin. Vicecampioana a trecut ieri, de HCM Roman, cu scorul de 23 la 21. Datorita castigarii trofeului, baimarenii vor juca in Cupa Cupelor.
Sezonul viitor, Federatia Romana de Handbal poate inscrie 5 echipe feminine in cupele europene – campioana in Liga Campionilor, 2 echipe in Cupa EHF si 2 in Cupa Cupelor.
In Liga Nationala de handbal masculin, Steaua si CSM Bucuresti joaca astazi meciul decisiv din play-out-ul competitiei. Cele 2 echipe au jucat pana acum 2 partide, fiecare castigand o data. Meciul se va juca in Sala Apollo, de la ora 19.
Finala se va disputa pe 23 mai, pe Arena Nationala. Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce a remizat aseara cu Dinamo, scor 1 la 1, in mansa secunda a semifinalelor competitiei.
Golurile au fost marcate de Tanase pentru ros-albastri si Matei pentru Dinamo. In tur, Steaua a invins cu 5 la 2. Aproximativ 40 de mii de suporteri au fost prezenti aseara pe Arena Nationala. Meciul a fost precedat de o coregrafie senzationala a celor doua galerii. Debutul jocului a fost intarziat insa cu 8 minute din cauza tortelor si petardelor aruncate pe gazon in special de suporterii Stelei. Ros-albastrii vor juca in finala cu Astra Giurgiu, pe 23 mai, tot pe Arena Nationala.
Dupa meciul de aseara, Flavius Stoican, tehnicianul alb rosilor, s-a declarat mandru de Dinamo si de galeria echipei sale. De cealalta parte, Laurentiu Reghecampf, considera ca ros-albastrii sunt superiori jucatorilor de la Dinamo si ca aceasta diferenta s-a vazut foarte clar aseara. El a mai declarat la conferinta de presa de dupa meci, ca urmatorul pas este sa castige Cupa.
Reghecampf a completat ca daca elevii lui vor juca asa cum au facut-o aseara impotriva lui Dinamo, nu vor avea nicio problema in finala care se va disputa pe 23 mai, tot pe Arena Nationala.
Si Astra Giurgiu s-a calificat in premiera in FINALA Cupei Romaniei, la fotbal ! Giurgiuvenii au invins pe teren propriu cu 2 – 1 Petrolul Ploiesti, in mansa secunda a semifinalelor competitiei. Gloruile invingatorilor au marcate de Budescu si Papp. Ploiestenii au deschis scorul prin Toto Tamuz, dar au ratat calificarea pentru a doua oara consecutiv in finala Cupei. in tur, scorul a fost egal 0 la 0.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesare
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.